Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Το τελευταίο αντίο - GreenZone

Το τελευταίο αντίο - GreenZone Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία του Γιώργου Κολοκυθά. Συγγενείς, φίλοι, παλαίμαχοι, παράγοντες και νυν αθλητές έδωσαν το «παρών» για να τον αποχαιρετήσουν.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Η πολιτική ηγεσία εκπροσωπήθηκε από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη και τον σύμβουλο του Πρωθυπουργού Τάκη Μπαλτάκο, ενώ στεφάνι κατέθεσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Το «παρών» έδωσαν η διοίκηση της ΚΑΕ, η τεχνική ηγεσία, καθώς και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Φραγκίσκος Αλβέρτης. Και ο Δημήτρης Ιτούδης βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο για να συνοδεύσει στην τελευταία του οικία τον Γιώργο Κολοκυθά.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ δεν γινόταν να λείπει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Ολυμπιακός, εκπροσωπήθηκε από τους διεθνείς Σπανούλη, Πρίντεζη, Μαυροειδή, Σλούκα, Μάντζαρη, αλλά και από τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Το «παρών» έδωσε και ο Γιάννης Μπουρούσης που πήρε ειδική άδεια από την Αρμάνι. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν καταθέσει στεφάνι.

Στεφάνια ακόμα έστειλαν απλοί φίλαθλοι, αλλά και οι Παύλος, Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Ενιαίος Φορέας της Θύρας 13, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/03/to-teleytaio-antio.html#ixzz2MhrkS8Vi

Moυρίνιο: «Έχασε ο καλύτερος»! | gazzetta.gr

Moυρίνιο: «Έχασε ο καλύτερος»! | gazzetta.gr

Βασίλισσα των... Ονείρων! (vids) | gazzetta.gr

Βασίλισσα των... Ονείρων! (vids) | gazzetta.gr