Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

«Στον Παναθηναϊκό για 3 χρόνια»!

«Στον Παναθηναϊκό για 3 χρόνια»!Ο Γιάννης Αναστασίου επιβεβαίωσε σε ολλανδικό ΜΜΕ πως θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού για τρία χρόνια και τόνισε πως θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό.


Ο Ελληνας προπονητής φιλοξενήθηκε στο σάιτ «Voetbal International» επιβεβαιώνοντας και επίσημα πως από την επόμενη σεζόν θα είναι ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, καθώς δήλωσε πως ήρθε σε συμφωνία με το τριφύλλι για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε στους Ολλανδούς τους στόχους του στη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του: «Στόχος μου είναι να δουλέψω γύρω από νέους και φιλόδοξους παίκτες, ώστε να χτιστεί μια νέα ομάδα. Η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά μου αρέσει. Το πλεονέκτημα μου είναι ότι γνωρίζω την ελληνική κουλτούρα και έχω επίσης έχω εργαστεί στην Ευρώπη», ενώ για την αιώνια κόντρα στην Ελλάδα, είπε: «Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε με τον Ολυμπιακό στο μέλλον».

«Τίποτα ανακοινώσιμο»

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ξεκαθάριζε πως ο Γιάννης Αναστασίου είναι μέσα στους δύο-τρεις προπονητές, με τους οποίους συζητά αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημα που να μπορεί να ανακοινωθεί.