Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Τον ΠΑΟ μην τον φοβάσαι στα δύσκολα... | sportdog.gr

Τον ΠΑΟ μην τον φοβάσαι στα δύσκολα... | sportdog.gr

Νοκ άουτ ο Τοτσέ; - Ποδόσφαιρο - Super League - Παναθηναϊκός | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Νοκ άουτ ο Τοτσέ; Στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ο Τοτσέ έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και λιγοστεύουν οι πιθανότητες να αγωνιστεί στην Τούμπα. Φιγκερόα και Επάρθα οι σκέψεις του Φάμπρι.
Ο Χοσέ Τοτσέ έχε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις αλλά την Τετάρτη το πρωί προπονήθηκε και πάλι μόνος του. Εάν δεν μπει ούτε το απόγευμα σε κανονικό ρυθμό ο Ισπανός φορ, τότε πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί ακόμη και στην αποστολή του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Αν τώρα, στην απογευματινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ο επιθετικός των «πράσινων» γυμναστεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, τότε θα είναι μάλλον στην αποστολή για την Τούμπα, αλλά δύσκολο να χρησιμοποιηθεί από την αρχή αφού θα έχει συμμετάσχει σε μόλις τρεις προπονήσεις. 

Έτσι, οι σκέψεις του Φάμπρι περιορίζονται κυρίως στους Φιγκερόα και Εσπάρθα για την κορυφή της επίθεσης. Ο Αργεντινός μπορεί να παίξει χωρίς ρίσκο 45-50 λεπτά όπως διατείνεται το ιατρικό επιτελείο και κανείς δεν θέλει να ρισκάρει ένα νέο τραυματισμό του στο «τριφύλλι», ενώ ο Εσπάρθα, δεν έχει φυσική θέση αυτή του επιθετικού και δεν έχει πείσει –η αλήθεια είναι- εκεί ως τώρα. 

Ο πονοκέφαλος του Φάμπρι μπορεί να του… περάσει λίγο, εάν βγάλει όλη την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Τοτσέ. Διότι, σε αυτή την περίπτωση, ενδεχομένως να μπορέσει να χρησιμοποιήσει από ένα ημίχρονο τον Ισπανό και τον Φιγκερόα και στην σύνθεση του την βασική να υπάρχει και ο Εσπάρθα για παν ενδεχόμενο. 

Πολλά θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ώρες που θα τελειώσει η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, με το ενδεχόμενο οι Φιγκερόα και Εσπάρθα να είναι και το πιθανότερο ως τώρα, πάντως…